TRIM & LUM

5 Minutes From City

Phasellus rutrum, lectus lacinia vehicula mollis, est erat turpis, id lectus lacinia.

Read More

High Quality Living

Phasellus rutrum, lectus lacinia vehicula mollis, est erat turpis, id lectus lacinia.

Read More

Loan Support

Phasellus rutrum, lectus lacinia vehicula mollis, est erat turpis, id lectus lacinia.

Read More

Best Deals

Phasellus rutrum, lectus lacinia vehicula mollis, est erat turpis, id lectus lacinia.

Read More

Property GalleryQuisque sed pulvinar felis, et iaculis lacus. Maecenas vestibulum lorem risus.

Property AttributesQuisque sed pulvinar felis, et iaculis lacus. Maecenas vestibulum lorem risus.

Bedrooms5

Bathrooms2

Property Size84m

Parking Slots2

Property Attributes

Vestibulum faucibus, erat sit amet accumsan cursus, diam elit condimentum sem, ut fermentum dolor erat in velit. Aenean sed tempor diam. Pellentesque sed aliquet augue, porta maximus eros. Maecenas vestibulum dapibus est eu commodo.

  • Rooms: 5
  • Bathrooms: 2
  • Bedrooms: 2
  • Year built: 1992
  • Garages: 1
  • Parking slots: 2
  • Home area: 70
  • Lot area: 120
  • Reference: #823

Recent NewsQuisque sed pulvinar felis, et iaculis lacus. Maecenas vestibulum lorem risus.

Contact Information

Trim & Lum do t`ju japë gjithmonë një përgjigje kërkesave apo pyetjeve tuaja. Për të kërkuar informacion të mëtejshëm të shërbimeve tona, thjesht plotësoni formën e kontaktit si më poshtë dhe ne do t`ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

Address Sheshi “Nënë Tereza”, 6330 Struga
Phone +389 46 784 415, +389 46 253 104
info@trimlum.com
Skype trim_lum

Post Us Message